Skip to main content
search

A Bugnatese Rubinetteria szilárd alapokon álló vállalat, amely folyamatosan ellenáll a piac viharainak és biztos pontot nyújt a konyhák, fürdőszobák világának tervezésében 1950 óta. Az első csapteleptől az első képes katalógus megjelenéséig, a Bugnatese Rubinetteria hosszú növekedésen ment keresztül és termékei által méltán vált ismertté.

A titok:

A Bugnatese 70 éves történelme, tapasztalata

A Bugnatese Rubinetteria gyárat Cipriano Marietta alapította Bugnate di Gozzanoban 1950-ben. Egy történetet indított el műszaki és stilisztikai fejlődésről, amely azóta is összhangban van az ügyfelek igényeinek változásával.

Elsődleges szempont a termékek egyedisége

A minőség és design színvonalának megfelelő, állandó és ügyfél-orientált fejlődés, amely megjelenik termékeinek kínálatában. Klasszikus csaptelepek mind hagyományos kétgombos, mind egykaros változatban. A rusztikus vonal mellett a minimalista design is figyelemre méltó helyet foglal el a gyár kínálatában – szögletes és kerek, vagy a kettő formavilágának ötvözésével. Termosztátos és szabadon álló csaptelepek, fal alatti és falon kívüli megoldások mindkét stílus esetében rendelkezésre állnak. Továbbá, különleges karokkal és egyedi színlehetőségekkel növelik a kínálatot az ügyfelek részére. A nagy színválaszték nem kizárólag a fürdőszobai csaptelepekben, de a fürdőszobai kiegészítőkben, konyhai csaptelepekben és esőztető rendszerekben is visszaköszön.

Minőség és a folyamatos minőség-ellenőrzés a gyártásban

A hagyomány erejét, valamint a minőségi szolgáltatást egyre inkább összekötik az ügyfelek a „made in Italy” márkával, amelynek köszönhetően a kiváló minőségű, olasz Bugnatese márka világszerte ismert.